.

.

New
EPAuto CP966 (CF11966) Премија Кабината Филтер за Воздух, Компатибилен со Изберете Buick/Кадилак/Chevrolet/GMC Модели

EPAuto CP966 (CF11966) Премија Кабината Филтер за Воздух, Компатибилен со Изберете Buick/Кадилак/Chevrolet/GMC

DEN 591.12

Количина на стоки
Достапно

Чист воздух за возачот и патниците.Содржи сода и јаглерод за да се генерираат свежо ветре воздух.Enhanced HVAC перформанси, се Препорачува замена на секои 12 месеци или 12,000 милји.Замена за СЛЕДЕЊЕ CF11966, Замена за General Motors Вистински Дел# 13356914, 13356916, 13508023, 22743911, 23135671, 23393247. Компатибилна Листа за Buick Selete Модели : Енклава (2018-2020), Бис GX (2020-2022), Замислуваме (2016-2022), Лакрос (2017-2019), Регал (2017), Царски Sportback (2018-2020), Царски Tour X (2018-2020); Кадилак : ATS (2013-2019), CT4 (2020-2021), CT5 (2020-2021), CT6 (2016-2020), CTS (2014-2019), Escalade (2021-2022), Escalade ESV (2021-2022), XT4 (2019-2022), XT5 (2017-2022), XT6 (2020-2022), XTS (2013-2019).Компатибилна Листа за Chevrolet Selete Модели : Палто (2019-2022), Болт EV (2017-2019, 2021), Camaro (2016-2022), Колорадо (2015-2021), Corvette (2020-2022), Cruze (2017-2019), Equinox (2018-2022), Impala (2014-2020), Malibu (2016-2022), Silverado 1500 (2019-2022), Silverado 1500 LD (2019), Silverado 2500/3500 HD (2020-2022), Silverado 4500/5500/6500 HD (2020), Sonic (2020), Приградски (2021-2022), Тахо (2021-2022), Пионер (2021-2022), Траверс (2018-2021), Volt (2016-2019).Компатибилна Листа за GMC Одберете Модели : Acadia (2017-2022), Кањонот (2015-2021), Сиера 1500 (2020-2022), Сиера 2500 HD (2020-2022), Сиера 3500 HD (2020-2022), Терен (2018-2022), Yukon (2021-2022), Yukon XL (2021-2022).Енклава (2018-2020).Бис GX (2020-2022).Замислуваме (2016-2022).Лакрос (2017-2019).Регал (2017).Регал Sportback (2018-2020).Регал Tour X (2018-2020).ATS (2013-2019).CT4 (2020-2021).CT5 (2020-2021).CT6 (2016-2020).CTS (2014-2019).Escalade (2021-2022).Escalade ESV (2021-2022).XT4 (2019-2022).XT5 (2017-2022).XT6 (2020-2022).XTS (2013-2019).Палто (2019-2022).Топ EV (2017-2019, 2021).Camaro (2016-2022).Колорадо (2015-2021).Corvette (2020-2022).Cruze (2017-2019).Equinox (2018-2022).Impala (2014-2020).Malibu (2016-2022).Silverado 1500 (2019-2022).Silverado 1500 LD (2019).Silverado 2500 HD (2020-2022).Silverado 3500 HD (2020-2022).Silverado 4500 HD (2020).Silverado 5500 HD (2020).Silverado 6500 HD (2020).Sonic (2020).Приградски (2021-2022).Тахо (2021-2022).Пионер (2021-2022).Траверс (2018-2021).Volt (2016-2019).Acadia (2017-2022).Кањонот матка (2015-2021).Сиера 1500 (2020-2022).Сиера 2500 (2020-2022).Сиера 3500 (2020-2022).Терен (2018-2022).Yukon (2021-2022).Yukon XL (2021-2022).GENERAL MOTORS : 13356914,13356916,13508023,22743911,23135671,23393247. ФРАМ : CF11966. ECOGARD : XC10022 C, XC10191. AC-DELCO : CF1184 C,CF1185,CF1196,CF183,CF184,CF185,CF196. АТП : СП-283. БОЛДВИН : PA10014. CARQUEST : 89211. Г. К. ИНДУСТРИИ : CF1259. ХЕСТИНГС : AFC1624. LUBER-ПОФИНИ : CAF1904 C,CAF1904 P.МАН & HUMMEL : CU24003,CUK24003. MICROGARD : 4062. СИЛНИ : CAF2142,CAF2143,CAF2143 C.NAPA ЗЛАТО : 230192,4211. ДЕЛОВИ МАЈСТОР : 94211. PUREPRO : C38224,CAF1904. PUROLATOR : C38224,C38224 C.Purolator TECH : TC38224 C.УСЛУГА ШАМПИОН : CAF1904. УСЛУГА PRO : MC10022 C.STP : CAF1904 P.SUPERTECH : 5535. VALVOLINE : VCA-1183,CA-1184. WARNER : WCAF1904. WEGA : AKX35725/В. WIX : 24211,WP10192.

Карактеристики на понудата

Неодамнешно

Слични понуди