.

.

New
Garmin Напаѓач 7SV со Трансдуцерот, 7 GPS Fishfinder со Весел Традиционално, ClearVu и SideVu Скенирање Sonar Трансдуцерот и Изградена во Quickdraw Контури Мапирање Софтвер, 7 инчи (010-01874-00)

Garmin Напаѓач 7SV со Трансдуцерот, 7 GPS Fishfinder со Весел Традиционално, ClearVu и SideVu Скенирање Sonar

DEN 11999.76

Количина на стоки
Достапно

Вклучува трансдуцерот за вграден во Garmin ВЕСЕЛ традиционалните sonar плус ВЕСЕЛ Clear Vü и ВЕСЕЛ Side Vü скенирање sonars.Вграден-во Quickdraw Контури мапирање софтвер ви овозможува да креирате и да зачувувате мапи со 1' контури до 2 милиони хектари.Резолуција : 800 x 480. Вграден Wi-Fi за пристап до Active Captain стан, па можете да примате smart известувања, пристап Quickdraw Контури Заедница и пренос на показните точки и ажурирање на софтвер известувања.Built-in GPS ви овозможува да обележите показните точки, да креирате маршрути и да ги видите брод е брзина.Пренесување на моќ - 500 W (RMS).Светла, сончева светлина-може да се чита 7" дисплеј и интуитивен кориснички интерфејс.Напаѓач Плус 7sv Fishfinder со светла 7" дисплеј и вграден GPS карактеристики Garmin Quickdraw контури мапата цртање софтвер, кој ги чува до 2 милиони хектари на содржини со 1' контури.Garmin ВЕСЕЛ традиционалните sonar обезбедува кристално јасни слики со извонреден целна поделба.Се речиси фотографски слики на она што поминува подолу и покрај вашиот брод со ВЕСЕЛ Јасно и ВЕСЕЛ Side Vü скенирање sonars.Користете го вградениот Wi-Fi за да се спарите со Active Captain апликација за паметни известувања, пристап до Quickdraw Контури заедница на податоци и многу повеќе.НАПАЃАЧ Плус 7sv fishfinder со светла 7" дисплеј и вграден GPS карактеристики Garmin Quickdraw Контури мапата цртање софтвер, кој ги чува до 2 милиони хектари на содржини со 1' контури.Garmin ВЕСЕЛ традиционалните sonar обезбедува кристално јасни слики со извонреден целна поделба.Никој не знае водите што риба подобро од вас и вашите колеги рибари.Додека сте контрола на shorelines и длабочините, Quickdraw Контури мапирање на софтвер создава HD риболов мапи на местата каде што сте биле.Нема посебни знаење е потребно.Користете го вградениот Wi-Fi за да се спарите со Active Captain апликација за паметни известувања, пристап до Quickdraw Контури Заедница на податоци и многу повеќе.Се речиси фотографски слики на она што поминува подолу и покрај вашиот брод со ВЕСЕЛ Clear Vü и ВЕСЕЛ Side Vü скенирање sonars.

Карактеристики на понудата

Неодамнешно

Слични понуди