.

.

New
Подготвени Волфрам Род .0130 OD X 6 Долго (МНОГУ 10) - се Користи, Неотворена, Неоштетени Објект

Подготвени Волфрам Род .0130 OD X 6 Долго (МНОГУ 10) - се Користи, Неотворена, Неоштетени Објект

DEN 2215.20

Количина на стоки
Достапно

ПОДГОТВЕНИ ВОЛФРАМ РОД .0130 OD X 6" ДОЛГО (МНОГУ 10).Произведени во прецизни дебелина и големина.Суровини се произведени според висок технолошки стандарди.Алуминиумски производи предности лежат во широк спектар на апликации во поглед на трајност.Репро-материјал е повеќенаменски за широк спектар на апликации, како што се изградба или инженерство на мебел или транспортните објекти.ПОДГОТВЕНИ ВОЛФРАМ РОД .0130 OD X 6" ДОЛГО (МНОГУ 10).

Карактеристики на понудата

Неодамнешно

Слични понуди