.

.

New
Кориснички чист волфрам род, волфрам род и волфрам цилиндар за научни истражувања и настава (Дијаметар 20.0 мм и должина 100mm (количина 1), 1)

Кориснички чист волфрам род, волфрам род и волфрам цилиндар за научни истражувања и настава (Дијаметар 20.0

DEN 2275.20

Количина на стоки
Достапно

Персонализација на волфрам производи на различни спецификации.Ве молиме кажете на клиентите сервисен персонал големината и обликот што треба. 0.3 mm-150mm (10) во опција е еквивалентно на опцијата на волфрам прачка со дијаметар 0.3 mm, должината на 150mm и квантитетот на 10. Други спецификации во опција, исто така, значи дека на истата. 8мм-100mm (1) во опција е еквивалентно на опцијата на волфрам прачка со дијаметар од 8мм, должината на 100mm и квантитетот на 1. Други спецификации во опција, исто така, значи дека на истата.дијаметар : 0.3 mm-20mm(Тоа е за сите во продавница).

Карактеристики на понудата

Неодамнешно

Слични понуди