.

.

New
Corning 354631 Fibronectin Cellware Култура Слајд, 8 Бунари

Corning 354631 Fibronectin Cellware Култура Слајд, 8 Бунари

DEN 1632.00

Количина на стоки
Достапно

Промовира прилог на клетките.Промовира ќелија се шири.Ја подобрува стапката на преживување на основните клетки.Corning Bio Coat Fibronectin Cellware е направен со слој на Човековите Fibronectin (HFN).HFN може да се користи како супстрат кој се промовира мобилен прилог.Ова е можно благодарение на централно-врзувачки домен RGD секвенци се поврзани со овие glycoproteins.HFN е собрани од мезенхимални и епителни клетки се наоѓаат во ECM и плазма.Корисниците можат да се купат неколку варијанти на Corning Bio Coat Fibronectin Cellware.Овие вклучуваат : multiwell/есеј плочи, култура јадења, колби, coverslips, култура слајдови, внесува и 24-multiwell вметнете системи.Сите овие се третира со униформа грбот на HFN.Ефектите на HFN промовира мобилен прилог/шири, брз мобилен население проширување, како и намален серумски или серум-слободен култури.Тие се идеални за мобилен лепливоста assays, проучување на ефектите од HFN на клетката однесување, како и подобрување на преживување на основните клетки во култура.

Карактеристики на понудата

Неодамнешно

Слични понуди