.

.

New
Kyocera-апарат TK-8509 Тонер Касети Поставите; да поставувате, вклучува: (1) - апарат TK-8509K Црна, (1) - апарат TK-8509C Цијан, (1) - апарат TK-8509M Магента и (1) - апарат TK-8509Y Жолта; Компатиб

Kyocera-апарат TK-8509 Тонер Касети Поставите; да поставувате, вклучува: (1) - апарат TK-8509K Црна, (1) - апарат

DEN 1012.80

Количина на стоки
Достапно

Овој производ е од Kyocera.Kyocera 1 T02 LCCCS0 Тонер Касети За употреба со Copystar CS4550ci и CS5550ci Орган; Содржи : (1) - апарат TK-8509 C Цијан, (1) - апарат TK-8509 Црна, (1) - апарат TK-8509 M Магента и (1) - апарат TK-8509 Y Жолта Тонери Касети Клучните Карактеристики - За употреба со Copystar CS4550ci и CS5550ci Печатари - Страница принос до 20000 страници за боја тонери и 30000 за црн тонер кертриџ - Вистинска Kyocera - Содржи : (1) - апарат TK-8509 C Цијан, (1) - апарат TK-8509 Црна, (1) - апарат TK-8509 M Магента и (1) - апарат TK-8509 Y Жолта Тонери Касети.

Карактеристики на понудата

Неодамнешно

Слични понуди