.

.

New
MACHEREY-NAGEL 763435.20 NUCLEOSHELL Bluebird RP 18 HPLC Колоната, Аналитички, 2.7 µm, 125 mm Должина, 2 mm ID, L1 USP

MACHEREY-NAGEL 763435.20 NUCLEOSHELL Bluebird RP 18 HPLC Колоната, Аналитички, 2.7 µm, 125 mm Должина, 2 mm

DEN 22651.68

Количина на стоки
Достапно

Врз основа на јадро-школка честички технологија за брзо и ефикасно HPLC.Различни поларните селективност.Издржливи во 100 % воден мобилна фаза.Одлична база деактивирање.NUCLEOSHELL core-школка силициум фази на HPLC.NUCLEOSHELL Core-школка технологија обезбедува.Подобра резолуција во долниот дел на грбот притисок и пократко задржување на време.Цврсто јадро на силициум диоксид.Хомогена школка на porous силициум.Највисока ефикасност во споредба со традиционалните целосно porous материјали.Големина на честички 2.7 µm (core 1.7 µm); специфични површината 130 m2/g.RP 18 и RP 18plus фази се исто така достапни со големина на честички 5 µm (core 3.8 µm); специфични површината 90 m2/g.Во долниот дел на притисок, исто така, овозможува употреба на конвенционалните LC системи.Притисок стабилност до 600 бар.

Карактеристики на понудата

Неодамнешно

Слични понуди