.

.

New
MACHEREY-NAGEL 763732.46 NUCLEOSHELL Фенил-Hexyl HPLC Колоната, Аналитички, 2.7 µm, 50 mm Должина, 4.6 mm ID, L11 USP

MACHEREY-NAGEL 763732.46 NUCLEOSHELL Фенил-Hexyl HPLC Колоната, Аналитички, 2.7 µm, 50 mm Должина, 4.6 mm ID,

DEN 21659.76

Количина на стоки
Достапно

Врз основа на јадро-школка честички технологија за брзо и ефикасно HPLC.Hydrophobic фаза со алтернативни селективност во споредба со класичните C18 измени.Погоден за LC/Г-ѓа Поделба принцип врз основа на 2 задржување механизми : p-p интеракции и hydrophobic интеракции.NUCLEOSHELL core-школка силициум фази на HPLC.NUCLEOSHELL Core-школка технологија обезбедува.Подобра резолуција во долниот дел на грбот притисок и пократко задржување на време.Цврсто јадро на силициум диоксид.Хомогена школка на porous силициум.Највисока ефикасност во споредба со традиционалните целосно porous материјали.Големина на честички 2.7 µm (core 1.7 µm); специфични површината 130 m2/g.RP 18 и RP 18plus фази се исто така достапни со големина на честички 5 µm (core 3.8 µm); специфични површината 90 m2/g.Во долниот дел на притисок, исто така, овозможува употреба на конвенционалните LC системи.Притисок стабилност до 600 бар.

Карактеристики на понудата

Неодамнешно

Слични понуди