.

.

New
Evenflo Разноврсна Игра Простор, Кул Сива со Разноврсна Игра Простор 2-Panel Проширување, Кул Сива

Evenflo Разноврсна Игра Простор, Кул Сива со Разноврсна Игра Простор 2-Panel Проширување, Кул Сива

DEN 2351.52

Количина на стоки
Достапно

внатрешна/Надворешна Флексибилност : Ексклузивни реверзибилна нозе имаат отворено удели за косилка за стабилност и анти-движење/не-нула кат влошки за сите внатрешни подни површини.Пространа : во Текот 18.5 квадратни метри и 28" високи овозможува безбеден простор за детето да се игра.Внатрешна/Надворешна Флексибилност : Ексклузивни реверзибилна нозе имаат отворено удели за косилка за стабилност и анти-движење/не-нула кат влошки за сите внатрешни подни површини.

Карактеристики на понудата

Неодамнешно

Слични понуди