.

.

New
X601H 2.4 G РК quadcopter 6-оската WIFI FPV 720P HD Камера Височина Чекање Режим на РК Quadcopter RTF WiFi СТАН контрола (злато)

X601H 2.4 G РК quadcopter 6-оската WIFI FPV 720P HD Камера Височина Чекање Режим на РК Quadcopter RTF WiFi СТАН

DEN 1656.00

Количина на стоки
Достапно

X601 H 2.4 G РК quadcopter 6-оската WIFI FPV 720 P HD Камера Височина Чекање Режим на РК Quadcopter RTF Wi Fi СТАН контрола (злато).X601 H 2.4 G РК quadcopter 6-оската WIFI FPV 720 P HD Камера Височина Чекање Режим на РК Quadcopter RTF Wi Fi СТАН контрола (злато).

Карактеристики на понудата

Неодамнешно

Слични понуди