.

.

New
YAOHUIMI Замена Далечински Управувач за Мицубиши Електрични AC клима уред Наведени во Описот

YAOHUIMI Замена Далечински Управувач за Мицубиши Електрични AC клима уред Наведени во Описот

DEN 1053.60

Количина на стоки
Достапно

Работа со : T2 W679426 MS09 EW MS12 EN MS15 EN MSM18 EW T2 W902426 T2 W659426 MSH09 EW MSH12 EN MSH15 EN MSHM18 EW.T2 W679426 T2 W635426 MS-09 DW-U1 MSH-09 DW-U1 MSH-12 DN-U1 MSH-15 DN-U1 MS-09 DW MSH-09 DW MSH-12 DN MSH-15 DN.MS-09 DN MS-12 DN MS-15 DN MSH09 E MSH12 E MSH15 E MSHM18 E MS09 E MS12 E MS15 E MSM18 E.Дисплеј во Двете Целзиусови и целзиусови степени.Можеби ова далечинска контрола изгледа различно од вашиот стар далечински управувач,но овој е ажурирана може да се работат со твоите AC. 1.Замена на Далечинскиот Управувач за Мицубиши Електрични AC клима уред T2 W679426 MS09 EW MS12 EN MS15 EN MSM18 EW T2 W902426 T2 W659426 MSH09 EW MSH12 EN MSH15 EN MSHM18 EW T2 W679426 T2 W635426 MS-09 DW-U1 MSH-09 DW-U1 MSH-12 DN-U1 MSH-15 DN-U1 MS-09 DW MSH-09 DW MSH-12 DN MSH-15 DN MS-09 DN MS-12 DN MS-15 DN MSH09 E MSH12 E MSH15 E MSHM18 E MS09 E MS12 E MS15 E MSM18 E 2.Дисплеј во Двете Целзиусови и целзиусови степени. 3.Можеби ова далечинска контрола изгледа различно од вашиот стар далечински управувач,но овој е ажурирана може да се работат со твоите AC.

Карактеристики на понудата

Неодамнешно

Слични понуди