.

.

New
1/2, Потрошувачка, Тајмер Контролирани со FBV, 230v во 1/2 X 1/4 Од NPT (DN1.6mm), 725psi, HPVK-52002591, со Алфа-Чиста

1/2, Потрошувачка, Тајмер Контролирани со FBV, 230v во 1/2 X 1/4 Од NPT (DN1.6mm), 725psi, HPVK-52002591, со

DEN 5029.20

Количина на стоки
Достапно

Оригиналниот Тајмер Мозоци технологија докажано со ОЕМ производители од целиот свет.ОТВОРЕН ОПСЕГ : 0.5 дик.за 10 сек. & ЗАТВОРЕНИ СПЕКТАР 0.5 дик.45 мин.УЛ / CE Оценет Директно Управувани од Електромагнетниот Вентил.Висок Притисок Канализација се прилагодени за апликации од 725 PSI 4000 psi како што е прикажано.Condensates се произведени од страна на ладење на компримиран воздух по компресија.Оваа контаминирани влага најчесто се најде цевки и складишни садови.Condensates може да се акумулира многу брзо, и дека акумулацијата може да предизвика многу проблеми, вклучувајќи сиромашните ефикасноста на системот, забрзуваат корозијата од витално дистрибутивни системи и прекумерно абење на опрема.Алфа-Чиста има целосна линија на компримиран воздух канализација, вклучувајќи го и тајмерот, нула загуба и плови управувана канализација.Алфа-Чиста канализација се економски, докажани и погоден за широк спектар на компримиран воздух апликации вклучувајќи компресори, aftercoolers, приемник тенкови, филтри, и ладилник воздух фенови.

Карактеристики на понудата

Неодамнешно

Слични понуди