.

.

New
Tennsco ZAES-3624D-CPY Екстра Полица Ниво за Z-Линија Низок Профил Shelving Единица, 36 Ширина, 24 Должина, 600 кг. Капацитет, Шампањ/Кит

Tennsco ZAES-3624D-CPY Екстра Полица Ниво за Z-Линија Низок Профил Shelving Единица, 36 Ширина, 24 Должина,

DEN 12068.16

Количина на стоки
Достапно

За Z-Линија Низок Профил Shelving Единица. 36" Ширина, 24" Должина.Боја : Шампањ/Кит. 600 кг Капацитет.Овој тип на Производ име е Tennsco ZAES-3624 D Екстра Полица Ниво за Z-Линија Низок Профил Shelving Единица, 36" Ширина, 24" Должина, 600 кг Капацитет, Шампањ/Кит.Стартер единици ги користите четири ЕВРА uprights и шест ДРС крајот поддржува; гуја единици употреба два ZTP uprights и три ДРС крајот поддржува.Честички одбор полиците се поддржани, на предни и задни само со низок профил, полица поддржува (ДРС-втората светска војна). 36" длабоко полиците се поддржани од сите четири страни.Овој производ е произведен во сад.Овој Производ е произведен од страна на Tennsco Корп

Карактеристики на понудата

Неодамнешно

Слични понуди