.

.

New
5 ft. Станот Очи и Eye - Тип 3 Web Прашка, Најлон, Број на Plies: 1, 6 W

5 ft. Станот Очи и Eye - Тип 3 Web Прашка, Најлон, Број на Plies: 1, 6 W

DEN 5164.80

Количина на стоки
Достапно

Објект - Web Slings : Веб Прашка.Прашка Тип : Рамни Очи и Eye - Тип 3. Вертикална Hitch Капацитет : 7200 lb.Прашка Должина : 5 ft.Прашка Ширина : 6".Спецификација : Објект - Web Slings : Веб Sling Sling Тип : Рамни Очи и Eye - Тип 3 Vertical Hitch Капацитет : 7200 lb.Прашка Должина : 5 ft.Прашка Ширина : 6"Број на Plies : 1 Sling Материјал : Nylon Choker Hitch Капацитет : 5800 lb.Кошница Hitch Капацитет : 14,400 lb.Носат Отпорни На Корица : None Eye Должина : 16"Боја : Yellow Temp.Опсег : -60 Степени F преку 200 Степени FYarn Слој : Latex Resists : Етри,Отпорни на Алкохоли,Силна Alkalies Standards : ASME B30.9, OSHA 1910.184, WSTDAIncludes : Веб Прашка Безбедност Билтен Рев 3 11 Number на Прашка Нозе : 1.

Карактеристики на понудата

Неодамнешно

Слични понуди