.

.

New
GEDORE 1.07/21-Б Универзална Puller, 3-рака Шема, Цврсти Нозе, со Нога Кочница 160x150 mm

GEDORE 1.07/21-Б Универзална Puller, 3-рака Шема, Цврсти Нозе, со Нога Кочница 160x150 mm

DEN 6777.60

Количина на стоки
Достапно

Дури и оптоварување дистрибуција во текот на 3 нозе обезбедува сигурна потпора и балансирана се повлече.Цврсти нозе фалсификувани од едно парче.Нога кочница - го спречува ненамерното нога на лизгање.Ногата може да се лизгаше по крст-зрак на притисни на копчето.GEDORE се залага за една универзална, сеопфатна понуда на high-end алатки, специјални алатки.На GEDORE квалитет ветување е врз основа на 100 години од фалсификување надлежност.Најблиску се обрнува внимание на секој детал на секоја поединечна GEDORE алатка : квалификуван персонал, интелигентни изградба, прва класа материјали и современи методи на производство.GEDORE 1957961 Универзална Puller, 3-Рака Шема, Цврсти Нозе, со Нога Кочница, 160 mm х 150 mm Дури и оптоварување дистрибуција во текот на 3 нозе обезбедува сигурна потпора и балансирана се повлече Цврсти нозе фалсификувани од едно парче Нога кочница - го спречува ненамерното нога на лизгање.Ногата може да се лизгаше по крст-зрак на притисни на копчето.

Карактеристики на понудата

Неодамнешно

Слични понуди