.

.

New
1-Година Компатибилен Филтер за Полнење со Мембрана за RainSoft UF22 Реверзна Осмоза Систем

1-Година Компатибилен Филтер за Полнење со Мембрана за RainSoft UF22 Реверзна Осмоза Систем

DEN 1198.80

Количина на стоки
Достапно

2) 5micron јаглерод филтри овие јаглерод филтри не се брадавиците на краевите. 1) мембрана.Опис 1-Година на Филтерот за Замена на Комплет со RO Мембрана за Rain Soft 21179 и UF22 Реверзна Осмоза Систем ВКЛУЧУВА : ФАЗА 1 - 1x Јаглерод Блок Пред Filter Replace Секои 12 Месеци ФАЗА 2 - 1x RO Мембрана TFC 50 GPD Замена на Секои 24 Месеци ФАЗА 3 - 1x Јаглерод Блок Пост Филтер - Замена на Секои 12 Месеци 2) 5micron јаглерод филтри 1) мембрански Филтри можеби треба да бидат заменети почесто од пропишаното во зависност од влезните вода contaminant нивоа и волуменот на водата се третира.

Карактеристики на понудата

Неодамнешно

Слични понуди