.

.

New
Souber DBB Заклучување на Вратата Mortiser Господар Комплет со 30+ Секачи & Додатоци

Souber DBB Заклучување на Вратата Mortiser Господар Комплет со 30+ Секачи & Додатоци

DEN 23880.00

Количина на стоки
Достапно

Господар Комплет вклучува Souber DBB Заклучување на Вратата Mortiser плус 30 екстра Секачи и Додатоци.Карбид Падна Дрво Секачи - 14 Големини.Слегување Секачи - 4 Големини.Алуминиум Секачи - 4 Големини.DBB Мали Понесе Пакет.Учителката Комплет вклучува Souber DBB Заклучување на Вратата Mortiser комплет, плус повеќе од 30 екстра Секачи и Додатоци.На Souber DBB Заклучување на Вратата Mortiser намалувања на mortise и за заклучување на телото и faceplate брзо и лесно, заштеда на време и пари.Вертикални водичи плус висина и длабочина запира значи да се намали каде што сакате, никогаш не каде што не планираат.На DBB Заклучување на Вратата Mortiser, исто така, може да се користи на алуминиум storefront врати.Алуминиум Секачи : 5/8" / 16.2 mm 3/4" / 19mm 1" / 25.4 mm 1-1/4" / 31.8 mm Слегување Секачи : 17.6 mm / 11/16" 23.0 mm / 29/32" 25.4 mm / 1" 29.0 mm / 1-1/8" Карбид Падна Дрвени Секачи : 0.52" / 13.2 mm 0.575" / 14.6 mm 5/8" / 16.2 mm 11/16" / 17.5 mm 3/4" / 19mm 20mm 13/16" / 20.6 mm 7/8" / 22.2 mm 23.0 mm 15/16" / 23.8 mm 1"/25.4 mm 1-1/16" / 27mm 1-1/8" / 28.6 mm 1-1/4" / 31.8 mm Мали Понесе : DBB Мали Понесе Домување DBB Мали Понесе Вратило Здодевни Шахти : Стандард Здодевни Вратило - До 100mm Длабоко Долг Здодевен Вратило - До 180mm Длабоко Екстра долг Здодевен Вратило - До 265mm Длабоко Долго Дрво Вежба Битови & Адаптери : Долго Дрво Вежба Битови 3/8" x 37" (10мм x 950mm) Долго Дрво Вежба Битови 3/8" x 49" (10мм x 1250mm) Долго Вежба Адаптер Долго Вежба Адаптер Зглоб Влез.

Карактеристики на понудата

Неодамнешно

Слични понуди