.

.

New
Имајќи Топката Превоз, Висина 35.90 mm

Имајќи Топката Превоз, Висина 35.90 mm

DEN 263.76

Количина на стоки
Достапно

'Линеарна Имајќи Топката Превоз, 500 Серија, Стандард, Превоз Висина 35.90 мм, Превоз Ширина 90 мм, Превоз Должина 97.40 мм, Превоз Дупка Големина М8 мм, Слајд Висина 42 mm, Статичен Капацитет 63,700 Lb, Динамичка носивост 29,200 Lb, Максимална Брзина 5/Сек, Темп Спектар -40 - 80 И 120 Max C, Топката Превоз Тип, Хром Vanadium Челик Лого, Стакло Исполнет Најлон Крајот Капа Превоз Материјал, За Употреба Со 500 Серија Топката Железнички'.

Карактеристики на понудата

Неодамнешно

Слични понуди